Rijden met Peter

Bij goed weer rijdt Peter vrije ritten.

 

 

Meer info omtrent deze ritten op Lagazette.


 

.

Verslagen 2024

Zaterdag 17 februari 2024. Nog maar eens het winterritje.

We hadden nogmaals geluk met het weer. Weer eens een droge dag tussen heel wat regendagen. Met elf mannen aan de start. Der vrouwen laten het afweten. Roland, Lotje en Visma waren er ook.

Gezien worden is belangrijk.

Zaterdag 10 februari 2024. Winterritje.

Zaterdagmorgen zou droog blijven. Aan de start met zeven man en het volledige Mr. T team was aanwezig. Frank, onze zwemmer, Peter onze   fietser en  Eric onze loper, .Roland, ex wielrenner was er ook weer bij .Onze "shadow" die meestal achter ons rijdt was nu reglmatig vooraan te zien. We kunnen dus concluderen dus dat de zon achter ons scheen? Dit is een joke voor de insiders. Na de rit voor het eerst dit jaar genoten van een drankje op het terras van onze sponsor

Zaterdag 03 februari 2024. Zacht weertje.

Bewolkt maar zeker niet koud. Met acht aan de start. Gastrijder: Roland

 

Zaterdag 27 januari 2024. Winterritje.

Koud aan de start. Maar geleidelijk aan kwam het zonnetje er door. Met vier aan de start voor het klassieke ritje.

Zaterdag 20 januari 2024. Wandelen op zaterdag.

De geplande deelname aan de winterrit van de bevriende wielerclub “De Zwervers” werd geannuleerd omdat de wegen er her en der ten gevolge van het voorbije winterweer nog glad bijlagen en we geen nutteloze risico’s wilden nemen.

We reden met de auto  naar de startplaats in Oosterzele om er acte de présence te geven. Hetgeen zeer gewaardeerd werd door het bestuur van “De Zwervers”. Na onze terugkeer  aan ’t Veer deden wij nog een aangename wandeling van een vijftal kilometer in Zwijnaarde, waar we net als vorig jaar even stil hielden bij het graf van onze overleden ondervoorzitter Eugène. Onderweg  tijdens de wandeling werden er vele mooie herinneringen  opgehaald. Na de wandeling werden we door Robert op een drankje en een hapje getrakteerd voor zijn verjaardag. Eddy, Robert, Peter, Any en ik hadden mooie voormiddag. De afwezigen hadden ongelijk.

    

Vrijdag 19 januari 2024. Bezoek Velofollies.

We waren met dezelfde vier als het jaar voordien. Na een klein uurtje file rijden konden we eindelijk de parkeerplaats van de expo oprijden. Gelukkig ging het er vlotter aan toe in de expositiehallen. We hebben  onze ogen uitgekeken op al die mooie fietsen en de al even mooie prijzen. De deskundige uitleg kwam er van Peter en Marc. Tegen de avond tevreden terug naar huis.

Zaterdag 13 januari 2024. Met negen aan de start.

Koud maar droog weer. Blijkbaar begon het toch bij velen te kriebelen  om de conditie aan te scherpen want we waren met negen aan de start. Annie was er ook bij. Nochtans was er ééntje die een totale offday had want het ging langs geen kanten. Uit eigen behoud hebben we hem moeten achterlaten  anders zouden we zelf versteven geweest zijn van de kou omdat we te weinig beweging hadden. Hij was wel eerder dan ons aan ’t Veer. Voor de rest een goede rit gehad.

Zaterdag 06 januari 2024. Eerste zaterdagrit 2024.

Door de regen werd er niet gereden.